2012. november 18., vasárnap

– azt hiszem tudom mire fog elmenni a képzeletbeli pénzem sajnos –

2 megjegyzés:

  1. Óh igen, hogy ez nekem mennyire ismerős... Amúgy egy jó tanács: Backup. Küső vinyó, RAID1-s! Arra vigyázz, nehogy az én "ugye hogy megmondtam" vigyorommal kelljen szembesülnöd mikor a következő posztban beszámolsz róla, hogy minden elveszett... Hidd el, most kell valahogy kikoplalni. Na jó, egyenlőre elég egy "sima" is, nem kell egyből RAID1-s, de azért érdemes.

    VálaszTörlés
  2. Én a "bombabiztos" módot használom most. A gépembe van két partícióra osztva egy 320Gb-os. (történetesen ezt akarom cserélni legalább egy 500-ra, vagy 750-re) Semmi más nincs rajt, csak az OS, Munkák, Fotók és Zene. Mindjárt teli és alig ölel fel az egész 5 évet max.

    Amikor csinálok valamit mindig a "C"-ről indulok, mentek a "D"-re, és ezt hetente egyszer lementem az egészet, a "G" és a "H" meghajtókra is. :) A "H" mindig velem jön, a "G" marad otthon. Csak ugye ez úgy lenne a legnagyszerűbb ha a gépembe lenne 1,5TB, otthon az asztalomon is 1,5TB (ez már legalább megvan) és a táskámba is még egyszer 1,5TB.

    Chase Jarvisnak vannak vicces szokásai. Elmennek helyszínre fotózni, az egész nyersanyagot két Whinchesterre mentik, az egyiket magánál tartja, a másikat pedig a munkatársa szobájában. (indok, ha kigyullad az egyik, a másik még megvan) Hazaérkeznek, felmegy a szerverükre, és a szerverből egy kis doboz kimegy egy külső helyszínre, amit nem árulnak el hol van. (Szerintem otthon a háztartási keksz mellett tartja)

    VálaszTörlés

írj csak bátran!